Uw winkelwagen is leeg!
                  
                    call
Bel of App ons op: +31(0)631000921     

 

 
Veilig betalen met...
 
Gratis verzending vanaf €40
 

e-sigaret wiki

Toon:
Sorteren op:
Op de Nederlandse markt is er een groot aanbod e-sigaretten, wat het voor de beginnende damper lastig maakt zijn eerste e-sigaret uit te kiezen. Voor een leek op het gebied van dampen lijkt het niet zo maar eigenlijk bestaan er maar 3 soorten e-sigaretten.
In deze begrippen lijst staan alle belangrijke begrippen die handig zijn om te weten als je wil gaan dampen.
Het is van groot belang dat je jouw clearomizer op de juiste wijze vult met e-liquid, anders kan deze defect raken. Wij leggen jou uit hoe je het foutloos doet.
Als je regelmatig klein onderhoud pleegt aan je clearomizer blijft deze goed functioneren en gaat de damp niet vies smaken.
Meer te weten komen over e-sigaretten met een variabel voltage? Lees dan snel eens ons artikel.
De meeste dampers onder ons zijn opzoek naar een e-sigaret die toch aardig wat damp kan produceren.
Overweeg je over te stappen naar de e-sigaret? Dat is een verstandige en gezonde keuze, wij hebben voor jou nog eens op een rijtje gezet wat de voordelen van een e-sigaret nou precies allemaal zijn;
Als je wil stoppen met roken is de e-sigaret een van de beste methodes. waarom de e-sigaret een van de beste methodes is om te kunnen stoppen met roken, en hoe je van het roken van tabak sigaretten en ook van de e-sigaret afkomt gaan wij je allemaal uitleggen in dit artikel.
Begin 2015 kwam de e-sigaret verschillende malen negatief in de media. De e-sigaret zou vele male schadelijker zijn voor de gezondheid dan een tabak sigaret. Toch was de e-sigaret regelmatig negatief in de media. Deze zou vele male schadelijker zijn dan een tabak sigaret. Er werd zelfs beweert dat de e-sigaret 15 maal kankerwerkend zou zijn dan een tabak sigaret.
Producten 1 t/m 11 van 11 (1 pagina's)